Wednesday, 10 September 2014

Biccies Make It Better


Biccies. Biscuits. Cookies. 
(Italiano sotto!)

Whatever you want to call them, they can always make your day a little shinier. 
I have a weak spot for the usual American suspects...Chocolate Chip, Peanut Butter, White choc and cranberry. But lately in my quest to branch out, I kept running across an Australian biscuit called Melting Moments. 
The well-known Aussie Donna Hay has a couple recipes out there. Pinterest is a mine field...you almost can't avoid the recipes on there. I took this as a sign. 
Must. Make. Melting. Moments. 
I'm easily convinced.


The great thing about this recipe is that it is really easy enough to do with a small person...i.e Miss Livvy. 
She helped me shape and form the biscuits, pipe the filling and sandwich them together. See, child labour can be helpful. :) 

In keeping with my Bake-Off roots, I got the cookie recipe from one of my favourite British Bake Off winners, Edd Kimber. (You can find his site at www.theboywhobakes.co.uk)
The vanilla buttercream I used my go-to recipe and the jam was made from frozen berries I needed to rid from the fridge. Yep. Pure Mom class.


 Cookies as follows:
250 gr soft butter
1tsp vanilla bean paste
250 gr plain flour
85 gr powdered sugar
40 gr custard powder (I use Bird's)
1/4 tsp salt

Beat the butter and vanilla until soft. Sift the dry ingredients together and then incorporate slowly until you have a nice even dough. Refridgerate a bit while your oven preheats to about 150 degrees C (300 F).
Roll them into small balls - about a heaped tablespoon - and place about two inches apart on a pan lined with oven paper. With the back of a fork, make a small indention on the top, just enough to flatten the ball just a bit. Bake for about 20 minutes. Cool on tray and then move to cool completely on a wire rack. 


Once they have cooled completely, fill them with a ring of your favourite buttercream and inside that ring of buttercream, a dollop of jam - obviously store bought is just fine here....we are moms,not superheroes! Sandwich with an empty half, and attempt not to eat them all. I found that they are best after a bit of a rest in the fridge. 

 
Verdict: Good God Damn. They are Gooood....Thank you Australia!! :) 

 
Biccies. Biscotti. Cookies.
Qualunque cosa volete chiamare questi, possono sempre rendere il vostro giorno un po' più bello.

Ho una debolezza per i soliti biscotti americani ... Chocolate Chip, Peanut Butter (Burro di Arachidi), Cioccolato Bianco con Miltilli rossi. Ma ultimamente nella mia ricerca per espandersi, ho continuato a trovare un biscotto australiano chiamato Melting Moments.

Il noto Aussie Donna Hay ha un paio ricette là fuori. Pinterest è pieno...non si può evitare le ricette . Ho preso questo come un segno.

MUST: Fare. Melting. Moments.

Sono facilmente convinta.

Il bello di questa ricetta è che è davvero abbastanza facile da fare con una persona piccola ... cioè signorina Livvy.

Lei mi ha aiutato forma dei biscotti, farcire e chiudere i biscotti. Vedi, il lavoro minorile può essere utile. :)

In linea con le mie radici Bake-Off, ho preso la ricetta del biscotto da uno dei miei preferiti vincitori britannico di Bake Off UK, Edd Kimber. (Potete trovare il suo sito a www.theboywhobakes.co.uk)

La crema al burro alla vaniglia ho usato la mia ricetta e la marmellata è stata fatta da frutti di bosco congelati avevo bisogno di liberarsi dal frigo. Si, sono una Mamma di classe... 

Biscotti:
250 gr di burro morbido  
1 cucchiaino di pasta di fagioli di vaniglia  
250 gr farina  
85 gr zucchero a velo  
40 gr polvere per "custard" (io uso Bird)  
Pizzico di sale

 Sbattere il burro e la vaniglia fino morbido. Setacciate gli ingredienti secchi insieme e poi incorporare lentamente fino ad ottenere un impasto liscio. Raffredare un po' mentre il forno preriscalda a circa 150 gradi C.  
Rotolare in piccole palline - circa un cucchiaio colmo - e mettere circa due centimetri di distanza su una teglia foderata con carta da forno. Con la parte posteriore di una forchetta, fare una piccola indentazione sulla parte superiore, quanto basta per appiattire la palla un po'. Cuocere per circa 20 minuti. Raffreddare su teglia e poi spostare a raffreddare completamente su una gratella.

Una volta che si sono raffreddati completamente, riempirli con un anello di crema di burro e dentro l'anello, una cucchiaiata di marmellata - ovviamente comprato al supermercato è proprio bene qui .... siamo mamme, non supereroi! Chiude con un'altra meta, poi prova di non mangiare tutti. Ho scoperto che sono meglio dopo un po' di riposo in frigo.

Verdetto: Good God Damn. Sono buonissimi.... Grazie Australia !! :)






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